Presentació       Rutes guiades       Informació del parc       Contacte      


VEGETACIÓ DEL MONTSENY

2012.03.30

La diversitat de vegetació del Montseny es caracteritza per presentar espècies típiques d’ambients diversos des de típicament mediterranis com d’altres més freds i humits. Això ve donat per la diferencia climàtica que es dóna segons la altura en que es troba l’ecosistema. A les terres baixes trobarem ambient mediterranis (alzinars , pinedes i suredes) i segons guanyem altura trobarem formacions típiques de muntanya mitjana plujosa (alzinar muntanyenc i rouredes), ambients centreeuropeus més freds per sobre els 1000 m  ( fagedes i avetoses) , fins arribar a ambients subalpins als cims ( matollars i prats).

  • prats
  • matollars
  • fagedes
  • avetoses
  • rouredes
  • alzinar
  • suredes

 

 


Leave a comment