Presentació       Rutes guiades       Informació del parc       Contacte      


SERVEIS

En aquest apartat trobareu el ventall d’ofertes destinats per una banda a famílies, amics, entitats… que vulguin gaudir d’un dia de natura i per una altra banda la oferta d’educació ambiental dirigida a escoles o entitats.

TURISME DE NATURA

Els dòlmens, muralles, esglèsies, antigues massies catalanes, els cims, valls, miradors naturals, senders entre fagedes i rouredes, boscos de ribera, plantes aromàtiques i amb ussos medicinals, fonts i ponts amb història… Són una gran varietat de possibilitats per a gaudir d’un dia lluny de la rutina i endinsar-se en el Parc Natural del Montseny.Descobreix el ventall d’itineraris i rutes guiades que t’ofereix aqusta secció.

 

 

 SORTIDES D’EDUCACIÓ AMBIENTAL

Un dels propòsits més important de vsitar el Montseny és conèixer i aprendre. Tots nosaltres, infants, joves, pares i mares… ens apropoem a aquest espai natural i aprenem a observar-lo amb una mirada crítica i analitzadora, per tal de valorar allò que tenim al voltant. Així, des del coneixement,  gaudim de tot el que significa el Parc Natural del Montseny.

Leave a comment