Presentació       Rutes guiades       Informació del parc       Contacte      


CONTACTE

Laura Jiménez

Sóc llicenciada en Biologia per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Organismes i Sistemes. El meu interès majoritàriament s’adreça al camp de l’ecologia tant marina com forestal, desenvolupant pràctiques en el departament d’ecologia forestal i realitzant estudis de gestió forestal.

Laboralment el meu perfil ha estat sempre vinculat al món de l’educació , realitzant d’educadora en el Parc zoològic de Barcelona , i de dinamitzadora i coordinadora en diferents projectes del món del lleure tant voluntaris com professionals i dirigits a infants i joves.

He gaudit i gaudeixo de fer senderisme, abans en una entitat del mon del lleure, actualment de manera independent.

 

El meu interès per seguir aprenent i millorar professionalment hem decideixen a  crear un projecte “guia del Montseny”. En aquest cerco combinar les dues vessants professionals, per una banda l’educació i per una altra la investigació i divulgació científica a través de la descoberta d’un paratge natural tan impressionant i que avui dia  també és el lloc on visc “El Parc Natural del Montseny”.

 

laura@guiadelmontseny.com  633652194

 

3 comments

 1. Hola Laura

  Fantastica web del Montseny, me ofrezco hacer las fotografias que necesites y si algun dia quieres hacer un safari-reportaje, cuenta conmigo

  saludos

  Eduard

  Eduard San Andres, 16 abril, 2012
 2. Hola Eduard, moltes gràcies. Estic començant amb la web i encara no se cap a on em portarà. Però em gurado l’oferiment perque pot ser interessant.
  Merci

  laura, 16 abril, 2012
 3. Laura! Me encanta el proyecto y me ofrezco para colaborar, empezando si quieres por traducir la página en italiano y francés!
  Ya hablaremos…

  Enhorabuena y adelante!!!

  Iara, 31 julio, 2012

Leave a comment