Presentació       Rutes guiades       Informació del parc       Contacte      


Dels Cingles del Bertí fins a Sant Miquel del Fai (ruta circular)

2012.04.09

 

Nom: Dels Cingles d’en Bertí  a Sant Miquel del Fai

Origen: Aiguafreda

Final: Aiguafreda

Km: 25

Temps aproximat: 6 h

Desnivell: 400 m anada, 400 m baixada

 

Itinerari:

Aquest espectacular itinerari ens puja  des de la vall del Congost fins a d’alt de tot dels Cingles d’en Bertí. Des d’on gaudirem d’una vista preciosa de tot el massís del Montseny, la plana de Vic , el parc Natural del Collsacabra  les Guilleries i els Pirineus.

No menys espectacular és l’arribada a un monument  històric i paisatgístic : Sant Miquel del Fai .Monestir situat a la vall del Tenes , a una balma i junt a un gran salt d’aigua. La tornada pel GR 5 ens presenta l’altre vessant dels Cingles d’en Bertí d’es d’on s’observa tot el Vallés , fins a la serra de Marina  i Collserola, emmarcats pel perfil de Barcelona i al fons el mar.

Dificultat: fàcil

Planificació de la sortida: aquesta sortida és senzilla però llarga. Matí: anada fins a a Sant miquel del Fai, visita a l’espai  natural de San Miquel del fai, monestir, salts d’aigua i coves. Dinar a la zona de pic-nic o restaurant. Tornada  fins a Aiguafreda.

Opcions: visita a l’espai natural de San miquel del Fai, dinar a restaurant o de pic-nic.


Leave a comment